top of page
Astrologische & Tarot
Consulten

Astrologie is een fantastisch hulpmiddel om inzicht te krijgen in je karakter. Ook symboliek van Tarot, dromen en tekeningen geeft prachtige inzichten in levensvragen. Als een tolk maak ik een vertaalslag van de symbolische wijsheid van kosmos of beeldtaal naar handvatten in je dagelijkse leven.

Alle consulten zijn mondeling en worden desgewenst opgenomen en krijg je digitaal toegestuurd om thuis nog eens rustig te beluisteren!

Geboortehoroscoop Consult -  3 uur / € 240,- 

Krijg meer inzicht in jezelf in een persoonlijke reading gebaseerd op je exacte geboortegegevens en de duiding van de beeldtaal in een tekenopdracht. De geboortehoroscoop is als een wegenkaart voor je leven, waaruit je behoeften, wensen, talenten en valkuilen voortkomen. Welk pad past bij jou? En hoe kan je dat pad het beste bewandelen? In dit consult leer je de blauwdruk van je persoonlijkheid ofwel  je eigen energetische grondpatroon kennen waaruit je belangrijkste karaktertrekken en levensthema's naar voren komen. Verder zal je zien dat de tekening je horoscoop weerspiegelt en als het ware een karakterschets is en tegelijkertijd ook vertelt welke thema's nú extra belangrijk zijn. Na afloop zal je bewustere keuzen kunnen maken die dicht bij je staan. ​

Tarot Consult -  1,5 uur / € 110,- 

Krijg meer inzicht in jezelf in een persoonlijke reading gebaseerd op de Tarot, het beroemde en eeuwenoude orakelspel. De symbolische betekenis en de wijsheid van de 78 tarotkaarten kunnen op de meest uiteenlopende levensvragen antwoord geven. ​​Vaak zijn dit verrassend heldere en concrete antwoorden! 

Droomduiding Consult -  1,5 uur / € 100,- 

Krijg meer inzicht in jezelf in een persoonlijke reading gebaseerd op droomduiding. De nachtelijke beeldtaal is een signaal van je onbewuste en tegelijkertijd een tegenhanger van je alledaagse bewuste bestaan. Ik vertaal voor je wat je onbewuste je wil zeggen. Ook deze soms vage droomtaal geeft vaak concrete handvatten op dagelijkse vragen!

Jaarhoroscoop Consult -   2 uur / € 180,- 

Vooruitblik op de belangrijkste tendensen in het komende jaar, gebaseerd op jouw persoonlijke solaar en de belangrijkste transits en progressies op je geboortehoroscoop. Desgewenst krijg je je Tarotkaart van het jaar erbij. Welke thema's en levensgebieden zijn dit jaar voelbaarder dan anders en hoe kan je daar het beste mee omgaan. Dit consult kan alleen als vervolg op bovengenoemd Geboortehoroscoop Consult. ​

Relatie Consult - met zijn tweetjes,  2 uur / € 185,- 

De dynamiek tussen twee personen in een relatie (liefdespartners, compagnons of familieleden) wordt belicht. Als vervolg op ieders afzonderlijke karakteranalyse zie je hoe beide partners elkaar spiegelen, op elkaar reageren en bij elkaar passen of juist niet. Welke behoeften en instrumenten brengen ze binnen de relatie in? Wat halen ze in elkaar naar boven? Waar ligt hun gezamenlijke kracht en wat vormt een uitdaging? En hoe zit het met de onderlinge communicatie en begrip voor elkaar?

Dit consult is een vervolg op de individuele Geboortehoroscoop Consult van elke partner.

Kinderhoroscoop Consult - individueel of met ouders, 1,5 uur / € 185,- 

Voor kinderen tot 16 jaar. Om het kind de vrijheid van de eigen ontwikkeling te gunnen, wordt er een bescheiden blik geworpen op wat er in potentie aanwezig is in zijn of haar karakter. Wat heeft het kind nodig om zich veilig te voelen? Welke interesses, hobby's, studie of beroepskeuze passen bij het kind? In welke leeromgeving gedijt hij of zij het beste? Naast een karakterschets van het kind is dit consult een goed hulpmiddel bij de opvoeding voor ouders. Kinderen vanaf 12 jaar kunnen zelf kiezen of ze aanwezig zijn met of zonder ouder bij het consult.​ 

Artikel Beeldtaal

van de Ziel in VNIG

87cd5eb56119690d6dc4193921d3d71d--gcse-art-sacred-geometry-3282932201.jpg

Kom naar de lezing:

Historie van de Astrologie

Wat is astrologie? Wat kan je er mee? Hoe is het ontstaan? Wat heeft paradigma er mee te maken?

Op zondagmiddag 12 febr. 2023

of 

Zaterdagavond 25 febr. 2024

bottom of page