top of page

Over ons

Fred Schrijber

Mijn leven lang ben ik geïntrigeerd door de thema’s stress, agressie, en geweld. Ik stond in Nederland aan de wieg van trainingen 'omgaan met agressie en geweld'. 

Ik ben ervaringsdeskundige op dit gebied, want ik:

  • ben gediplomeerd maatschappelijk werker en heb 11 jaar met randgroepjongeren gewerkt.

  • heb van jongs af aan vechtsporten gedaan, zoals judo en kickboksen en ben gediplomeerd kickboksleraar.

  • ben 35 jaar acteur in onder andere agressie- en geweldtrainingen.

  • heb 25 jaar als beveiliger in de horeca gewerkt, waar ik veel heb kunnen oefenen in het professioneel omgaan met agressief gedrag.

  • geef 25 jaar trainingen op het gebied van communicatie, stress, assertiviteit, agressie en transformatiemanagement.

  • begeleid en coach 20 jaar mensen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Al deze ervaring gaf mij inzicht hoe moeilijk het is constructief om te gaan met emoties als angst, woede en agressie. Hiervan profiteren mensen die ik begeleid.

Fred Schrijber

Constance​ Campagne

Ooit begonnen als jurist, ben ik daarna een andere weg ingeslagen. Ik hou me nu bezig met drie zaken:

  • Als kunstenares van portretten in opdracht en vrij werk is er een doorlopende expositie te zien van mijn schilderijen in de Ruimte aan de Overtoom en op www.constancecampagne.nl

 

  • Ik ben gediplomeerd begeleidster van atelier Palet18  www.palet18.nl, waarin geschilderd wordt volgens de methode van Arno Stern. Wereldwijd zijn er een paar honderd van dit soort ateliers en ik was de eerste die in 2007 in Nederland de deuren opende. Met deze expressieve methode schilder je beelden die in de diepere lagen van je onbewuste liggen. Dit gebeurt in een besloten ruimte zonder invloeden van buitenaf. Cruciaal bij deze methode is dat je schildert zonder opdracht en zonder oordeel.

  • Vanuit interesse in het gedrag van de mens en zijn plek binnen het het grotere geheel van het universum volgde ik opleidingen tot Jungiaans psychologe en beroepsastrologe. Verder heb ik een fascinatie voor de betekenis van symboliek en beeldtaal. Vanuit de kennis van deze discplines ontstond  mijn eigen astrologische praktijk.

 www.​astroadviesconstancecampagne.com

Henry Dullink Stans H6I0045-3.jpg
bottom of page