top of page
Ruimte Aan De Overtoom is ​een multifunctionele en sfeervolle ruimte waar
persoonlijke ontwikkeling in verbinding met anderen centraal staat. 

Ruimte aan de Overtoom biedt ruimte voor inspirerende activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en ontspanning. Het is een multifunctionele en sfeervolle ruimte waar activiteiten op individueel niveau en in groepsverband plaatsvinden.

Het is een ontmoetingsplek om in contact te komen en samen te zijn met gelijkgestemden en ideeën en inzichten uit te wisselen met mensen die op dezelfde golflengte zitten.

Het is een gezellige plaats waar je een leuke tijd kan hebben om daarna zowel ontspannen als opgeladen weer thuis te komen. De activiteiten zijn gericht op de balans tussen spanning en ontspanning.

Er zijn mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, ontmoeting en ontspanning door middel van kickboksen of schilderen en/of door deel te nemen aan een eenmalige groepsactiviteit zoals een lezing, zelfverdedigingscursus, opleidingsdag, workshop of teamuitje of huiskamerdiner met een thema.

Ruimte aan de Overtoom heeft een eigen opgang via de steeg, een schilderatelier, een vechtsportruimte, een presentatiezaaltje (ongeveer 50 m2) en een semiprofessionele keuken, aparte douche en twee wc's. We beschikken over een beamer, scherm en flip-over, er staat een vleugel en er is ruimte voor tafels en stoelen voor maximaal 36 personen.

 

Wil je liever een-op-een aan de slag om zelfinzicht te krijgen, laat dan de plattegrond van je karakter eens lezen in een astrologisch consult of leer hoe je constructief kan omgaan met negatieve emoties in een coaching traject

 

Over de Ruimte

bottom of page